Kasap (et) Kâğıdı
Et ve et ürünleri, tavuk ve tavuk parçaları ile balığın paketlemesi için kasap (et) kâğıdı kullanılmaktadır. Bu kâğıt yağlı bir özelliğe sahip olup içine konan malzemenin suyunu kaybetmesini engeller ve uzun süre taze kalmasını sağlar. Bu özelliğinden dolayı kasap ve büyük marketlerdeki et reyonları dışında sandviç gibi yiyeceklerin paketlenmesinde de öncelikli olarak kullanılmaktadır. Kısacası isminden öte farklı sektörlerdeki işletmeler tarafından da talep edilmekte ve performansı sayesinde güvenle kullanılmaktadır. Baskılı ve baskısız modellerle satışı sağlanmakta olup baskı ürünün konmadığı yöne yapılmaktadır.
Kasap Kağıdının Önemi
Yağlı, kaliteli kâğıt hamurundan imal edilmektedir. En büyük özelliği içine sarılan ürünün suyunu hapsetmesi ve ilk tazeliğini koruyabilmesidir. Bu özelliği nedeniyle kasap (et) kâğıdı olarak bilinir. Ayrıca yırtılma ve patlama oranı yok denecek kadar azdır. Kasaplarda, balıkçılarda, büyük marketlerin et reyonlarında ve et ile iştigal olunan tüm işletmelerde güvenle kullanılmaktadır. Et paketleme için ideal bir üründür, olmazsa olmazlar arasındadır. Gıdaların tazeliğini koruması açısından kasaplar dışında yemek sektöründeki işletmelerde özellikle talep etmeye başlamışlardır. Paket servisler esnasında ekmek arası ürünleri paketlemek ve tazeliğini korumak için kullanılmaktadır.
Maliyet ve Sipariş
Maliyet oranı düşük olup hamur kalitesi ve baskı tipi fiyatlarda etken rol oynamaktadır. Satışları farklı boylarda rulolar halinde sağlanmaktadır. Sipariş verirken kullanımınıza uygun boyda sipariş vermelisiniz. Fiyat listesi ve boyutlar ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için hemen firmamızla iletişime geçebilirsiniz.